Aktuellt 


Förändrade öppettider för expeditionen och föreningstelefonen

Expeditionen kommer som vanligt att vara bemannad första helgfria torsdagen i månaden varje månad under skolterminen. Expeditionen kommer då att vara bemannad mellan kl. 19-20


Telefontiderna för föreningstelefonen kommer som vanligt att vara på helgfrida måndagar och onsdagar. Nu mellan kl 18-19. Övrig tid är ni välkomna att maila till föreningsmailen, info@oden2.se 


Inför vårstädningen

Vårstädningen blir den 13 april mellan 9-13. Mer information kommer när det närmar sig. 


Inför årsstämma BRF Oden2

Spara datumet för årsstämma för medlemmarna i BRF Oden2. Torsdagen den 23 maj med start kl 18.30. Mer information om plats, årsredovisning samt kallelse med dagordning får ni ta del av så snart det är klart.

Seniorträffar

Varje måndag klockan 13.00 ordnar "Gemenskap Glädje Guldkant för Seniorer" seniorträffar i kvarterslokalen i Oden2. Där kommer det att fikas, spelas bingo, vara musikunderhållning mm. Från januari 2019 kommer det även att vara dans mellan klockan 15.00-16.00 i samarbete med Sigtuna dansskola.  Seniorträffarna är öppna för alla seniorer, ingen föranmälan behövs. Ett trevligt sätt att umgås.
Varmt välkomna! 

Har ni frågor så är ni välkomna att kontakta:

Eva Byström: 076 305 62 40

www.gggforseniorer.se Kalender för bokning av släpvagnen

Nytt för i år är att vi nu även har en bokningskalender för släpvagnen i vår förening. Det är kostnadsfritt för våra medlemmar att hyra den. Kalendern och mer information om att hyra släpvagnen kan ni hitta under fliken "Kalender".  


 
stäng