INFO TILL MÄKLARE:

För mäklarbild är ni välkomna att kontakta vår ekonomiska förvaltare Fastum.

kundsupport@fastum.se

Hemsida: www.fastum.se

Fastum

751 09 Uppsala

Brf Oden2 bildades år 1989 då NCC lämnade över de färdigbyggda fastigheterna på adresserna Stationsgatan 21 A-B och 23 A-C, Odenvägen 8-32 och Tallstigen 3-27, vilka byggdes under åren 1987-1988 .

I föreningen ingår idag totalt 141 hushåll fördelade i både flerfamiljshus och i radhusområde. Det är 79 hushåll i flerfamiljshusen på Stationsgatan 21 och 23 och 62 hushåll i radhusområdet på Odenvägen och Tallstigen. Vi är cirka 210 medlemmar i föreningen.

Flerfamiljshusen på Stationsgatan 21 och 23 är ovan garage i fyra plan med hiss, förråd och
skyddsrum. Där finns lägenheter från 1 rum och kokvrå (46,5 m2) till 5 rum och kök (105,7 m2). Stationsgatan 21 och 23 har innergårdar och varsina tvättstugor som kan nyttjas av boende på respektive adress. Tvättstugornas inre ytskikt renoverades 2018 och nya maskiner köptes in.

De 61 fristående radhuslägenheterna är i två plan och har från 3 rum och kök (85,5 m2 ) till 5 rum och kök ( 104,7 m2 ). Radhuslägenheterna har förråd i förrådslängor utomhus i nära anslutning till respektive radhuslägenhet. Radhuslägenheterna med 4 och 5 rum och kök har även en takvind med taklucka och nedfällbar trappa.

Vi har en expedition och en kvarterslokal med wc och kök med komplett utrustning för sällskap upp till 55 personer. I kvarterslokalen finns även tillgång till bastu, två duschar och pingisbord. Kvarterslokalen kan hyras av föreningens medlemmar.

Vi har satsat mycket på tryggheten i området och har bland annat ett datastyrt låssystem och driftsäkra garageportar. Föreningen har även bommar och ett flertal farthinder i området, främst för barnens säkerhet. Vi har även avtal med bland annat trygghetsjour och parkeringsbolag.

stäng