Aktuell parkeringskö

Varmgarage: 18 st står i kö

Carport: 20 st står i kö

Uteparkering: 13 st står i kö


(Uppdaterad 2021-01-08)

PARKERINGAR


Oden2 har 87 varmgarageplatser, 34 carports med elstolpe och 37 parkeringplatser med elstolpe.

Varmgaragen finns under höghusen på Stationsgatan 21 & 23. Detta ger ett genomsnitt på 1,1 parkeringplats/hushåll. Idag har många hushåll flera bilar vilket leder till vi måste använda oss av ett kösystem.

 

När man köper en bostadsrätt i vårt område har man möjlighet att överta den förra ägarens parkeringplats, om ägaren har haft en sådan. Den nya ägaren måste anmäla till styrelsen att man är intresserad av parkeringsplatsen så fort som möjligt, annars riskerar parkeringsplatsen att gå till någon annan medlem.

Om inte förra ägaren har haft en parkeringsplats eller om du redan bor i vårt område och önskar ytterligare en plats så kontaktar du styrelsen. Aktuell kö ser du i vänsterspalten.

 

Kostnaden (läggs på din hyresavi) för respektive parkeringplats ser ut på följande vis:

Varmgarage: 250 kr/månad

Carport med elstolpe: 150 kr/månad

Uteparkering med elstolpe: 100 kr/månad

MC-parkering i garage: 750 kr/år

 

När du hyr en parkeringsplats av Brf Oden2 så är det vissa punkter du måste följa:

  • Det är inte tillåtet att förvara andra saker än sin bil och sin cykel på sin p-plats. Allt annat måste förvaras i ditt förråd. Detta gäller garage, carport och utomhusparkering.
  • Håll din parkeringsplats ren och snygg.
  • Tänk på att parkeringplatserna är ganska små, parkera därför så snällt du kan med hänsyn till din parkeringsgranne. Var försiktig med grannens fordon när du passerar och öppnar din dörr. 
  • Om du har en garageplats är det väldigt viktigt att du har koll på att du inte släpper in obehöriga i garaget när du kör ut din bil.

Tyvärr så har vi inga gästparkeringar på vårt område. Därför hänvisar vi till Odenvägen, Skolgatan eller Sätunavägen där man får parkera 24 timmar. Det är förbjudet att parkera på våra uppfarter och innergårdar.

 

Man får köra in på området för snabba in och urlastningar (högst 15 minuter). Om du behöver göra det, var rädd om barnen och kör väldigt sakta! Det finns många barn som bor och leker i området, i leken förväntar de sig inte att möte en bil. 

 

 

 Carport

Carport.jpg

 


Varmgarage 

Garage.jpg

 

 

 

 

 

 
stäng