AKTUELLT 

Parkeringsförbud 

Läs mer...

Förslag på nya stadgar

Läs mer...

Expeditionen stängd

Läs mer...

 

 

 

 

 
  

VÄLKOMMEN TILL BRF ODEN2

 

Oden2_webb.png

Centralt i Märsta, nära till hela världen.

 

 Brf Oden2 bildades år 1989 då NCC lämnade över de färdigbyggda fastigheterna på adresserna Stationsgatan 21 A-B och 23 A-C, Odenvägen 8-32 och Tallstigen 3-27. Fastigheterna byggdes under år 1987-1988 .


I föreningen ingår idag totalt 141 hushåll fördelade i både flerfamiljshus och i radhusområde. Det är 79 hushåll i flerfamiljshusen på Stationsgatan 21 och 23 och 62 hushåll i radhusområdet på Odenvägen och Tallstigen. Vi är cirka 210 medlemmar i föreningen.

Stationsgatan 21 och 23 har varsin tvättstuga som kan nyttjas av boende på respektive adress. Tvättstugornas inre ytskikt renoverades 2018 och nya maskiner köptes in.

Vi har även en expedition och en kvarterslokal med uteplats, wc och kök med komplett utrustning för sällskap upp till 55 personer. I kvarterslokalen finns även tillgång till bastu, två duschar och pingisbord. Kvarterslokalen kan hyras av föreningens medlemmar. 


Vi har satsat mycket på tryggheten i området och har bland annat ett datastyrt låssystem och driftsäkra garageportar. Föreningen har även farthinder på området, främst för barnens säkerhet. 

 

 


 
stäng